De voordelen van sneakers schoonmaken

Service sneaker cleaning

Het schoonmaken van jouw sneakers is vandaag de dag essentieel. Sneakers (en dan met name Jordans) zijn de laatste jaren enorm in populariteit en prijs gestegen. Wanneer je de sneakers na een periode van dragen weer wilt doorverkopen, dan bepaalt de conditie van de schoen de waarde. Op het moment dat jij jouw sneakers goed hebt onderhouden, dan bestaat er een kans dat je ze voor hetzelfde bedrag als waarvoor je ze hebt gekocht kunt verkopen. En wie wilt dat nou niet? Hier bij Sneakers_abel leggen we uit waarom het nog meer zo belangrijk is om jouw sneakers regelmatig op te frissen. 

 Het Verlengt de levensduur

Bij elke stap die je zet, moeten jouw sneakers de klap opvangen. Hoe meer stappen je zet, hoe groter de kans is dat je in iets ongewenst stapt. Dit kan bijvoorbeeld zijn water, modder, stenen of vuil. Op het moment dat jij jouw sneakers niet regelmatig schoonmaakt, kan het voorkomen dat de vlekken zich vastzetten in het stof/leer of dat de zool van de schoen nog verder beschadigt dan nodig. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat jouw sneakers niet meer draagbaar of verkoopbaar worden. 

We willen er allemaal zo goed mogelijk uitzien

Laten we eerlijk zijn, wanneer we een paar nieuwe sneakers kopen zijn we de eerste dagen altijd extreem voorzichtig. Als we de sneakers vervolgens een langere in bezit hebben, vervagen ook steeds meer onze 'regeltjes'. Maar waarom? Sneakers zijn essentieel voor ons allemaal en maken elke outfit compleet. Er wordt zelfs beweerd dat het eerste waar mensen naar kijken de schoenen zijn. En we weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn...

Kortom het regelmatig schoonmaken van jouw sneakers zorgt ervoor dat het zijn waarde behoudt, zijn levensduur verlengt én dat jouw outfit er gewoon veel beter uitziet.

 

Volgende lezen

Het Ontstaan van de 'Air Jordan 1'
Investeren in exclusieve sneakers

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.